We Do Great Design For Creative Folks.

BSB Totaal Stoffering, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het mooi maken van uw huis of kantooromgeving. Deze ervaring wordt maximaal ingezet om er voor te zorgen dat uw woon-of slaapkamer de sfeer en kwaliteit krijgt die bij u past. Ook voor bedrijvenkunnen we veel betekenen. Onze stylist kan samen met u de beste oplossing vinden voor uw projectvloerbedekking. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar een passende stijl, maar ook naar kosten en uitvoerbaarheid.

PVC vloeren

Veelzijdig en mooi! PVC vloeren zijn relatief nieuw en hebben in korte tijd een stevige positie verovert in de vloerbedekking markt. PVC vloeren zien er bijzonder mooi uit, zijn slijtvast en kunnen in elk willekeurig patroon worden gelegd. De enige beperking is uw eigen fantasie.

Meubelstoffering

Een tweede leven voor uw meubels. BSB Totaal Stoffering is ook het adres voor het stofferen van uw meubels! Of de meubels nu een stoffen of lederen bekleding hebben, wij maken deze meubels weer zo goed als nieuw!

Vloerbedekking

BSB Totaal Stoffering heeft jaren lange ervaring met project vloerbedekking. Of het nu gaat om project tapijt, tapijt tegels, PVC vloeren, vinyl, marmoleum of linoleum, bij ons bent u aan het goede adres.